Menú degustació

La nostra proposta és oferir diferents menús perquè puguin degustar la cuina del Restaurant El Forn.
Se serviran sempre en taula completa. Els plats poden variar segons el mercat.

 

Foie mi-cuit fet a casa amb panses, dàtils i xocolata, flambejat amb Grand Marnier


La crema de carxofa amb els cors confitats i formatge cremós de Girul amb tòfona negra d’Ovella de Cal Cisquet de Meranges


Raviolis de pasta fresca tofonada farcits d’ànec amb peres i crema de parmesà


El llom de bacallà confitat amb parmentière de moniato, crema de porros i ametlles.

Magret d’ànec de Girona amb salsa de múrgoles

 


Cafè gourmet
(Degustació de petits dolços acompanyant el cafè o tallat)

60€ per persona (inclòs pa, aigua)

Pregunteu per l’opció de maridatge de vins: 20€/persona

Opció: taula de formatges artesans de les valls de ramat propi amb textures (suplement de 9€ per persona)

El menú degustació es servirà per taules enceres i no se serveix per compartir

 

El Menú degustació inclou tots els plats especificats, en cas d’al.lèrgies és important que ho facin saber a les cambreres.

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida