Menú degustació
La nostra proposta és oferir diferents menús perquè puguin degustar la cuina del Restaurant El Forn.
Se serviran sempre en taula completa. Els plats poden variar segons el mercat.
Foie mi-cuit fet a casa amb panses, dàtils i xocolata, flambejat amb Grand Marnier
La crema de carxofa amb els cors confitats i formatge cremós de Girul amb tòfona negra d’Ovella de Cal Cisquet de Meranges
Raviolis de pasta fresca tofonada farcits d’ànec amb peres i crema de parmesà
El llom de bacallà confitat amb parmentière de moniato, crema de porros i ametlles.
Magret d’ànec de Girona amb salsa de múrgoles
Cafè gourmet
(Degustació de petits dolços acompanyant el cafè o tallat)
60€ per persona (inclòs pa, aigua)
Pregunteu per l’opció de maridatge de vins: 20€/persona
Opció: taula de formatges artesans de les valls de ramat propi amb textures (suplement de 9€ per persona)