Menú degustació Hivern 2018

La nostra proposta és oferir diferents menús perquè puguin degustar la cuina del Restaurant El Forn.
Se serviran sempre en taula completa. Els plats poden variar segons el mercat.

Entrants artesans variats de la casa per compartir : ( Formatge artesà,
foie, embotit, falafel de pésol negre de Gósol i croqueta casolana)

Crema de carxofa, cors de carxofa confitats pols de pernil ibèric i xips de
carxofa…(aquest plat conté làctics ) (adaptable per vegetarians i celíacs)

Llom de bacallà confitat amb parmentière de romaní fumat, pesto
d’alfàbrega i algues, tomàquet dolç i cruixent d’allioli de codony

Melós de vedella sense feina guisat amb vermut negre, paté de camagrocs i
formatge de “Vall de Meranges” Girol de tòfona negra

Cafè “gourmet” Cafè acompanyat dels seus “petit fours”( Assortiment de
petits postres artesanals)

 

 

PREU DEL MENÚ DEGUSTACIÓ: 50 € (IVA INCLÒS)(inclòs l’aigua i el pa).

Meridatge de 3 vins: 15,00€ per persona.

 

NO ES SERVEIXEN MENÚS COMPARTITS.

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida