Menú degustació 

La nostra proposta és oferir diferents menús perquè puguin degustar la cuina del Restaurant El Forn.
Se serviran sempre en taula completa. Els plats poden variar segons el mercat.

 

Bombó de foie mi-cuit fet a casa
amb Mango, vi dolç d’Orto (El Masroig) i pa d’anous i panses

Xató de muntanya
Amb ventresca de tonyina, bacallà esqueixat, anxoves , oliva arbequina
de Ca la Rat (Mercat del Ninot) i rovellons confitats amb salsa
d’ametlles i avellanes

La crema de carbassa i remolatxa
amb crumble de festucs, hummus d’alberginia amb cua de llagostí fumada

El llom de bacallà confitat
amb parmentière de moniato, pesto d’all, ceba caramel.litzada i fruits secs

Filet de vedella amb crema de ceps

Sorbet de fruites vermelles, crema de iogurt i llima i crumble
d’ametlles

Caneló cruixent de plàtan i xocolana i crema anglesa de yuzu i
gingebre

 

60€ per persona (inclòs pa, aigua)

En el cas que desitgin un meridatge de vins el preu s’incrementarà de 20 € per persona

 

El Menú degustació inclou tots els plats especificats, en cas d’al.lèrgies és important que ho facin saber a les cambreres. Se serveix a la taula sencera. S’admeten canvis, només per taules senceres.

 

Opció amb suplement: taula de formatges artesans de les valls de ramat propi amb textures. (Suplement de 9€ per persona

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida