Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida
973 370 274
,
info@restaurantelforn.cat
La Carta
Entrants
Plats cuinats
Carns a la brasa
Les postre d’en Quim
Menú degustació de Tardor 2020 (Menú del bolet)
La terra, la casa i la cuina
Contacte i Situació
Hostalatge
Predicció Meterològica
Plats cuinats
Peus de porc guisats amb ceps (recepta del Ton)
Rodó de vedella del berguedà guisada amb bolets (recepta de plat
tradicional català) (conté fruits secs)
Llom de bacallà : amb tomàquet confitat, panses i pinyons (recepta de plat
tradicional català)
L’Arròs: cremós de ceps amb foie d’anec poêlé (arròs bomba extra de l´Estany de
Pals)
Avís Legal i Política de Privacitat
Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida