Entrants
-
Amanida tèbia de tardor d’enciams, Samousa de pollastre ecològic de la Granja Bufulà, Gyoza de bolets, magrana, gelat de mel i mostassa i vinagreta de cítrics amb olives negres de Ca La Rat (Mercat del Ninot) (aquest plat conté: Fruits secs, làctics i mostassa (adaptable per a vegetarians)
-
Amanida catalana (amanida verda amb embotits de la comarca)
-
Assortit de formatges artesans amb textures …(aquest plat conté al.lèrgens: fruits secs i làctics)
-
Crema de ceps amb ou pochê tofonat , encenalls de foie i sàlvia (aquest plat conté làctics, ou i espècies, adaptable a vegetarians)
-
Cargols a la llauna amb salsa de romesco i allioli (aquest plat conté al.lèrgens : fruits secs i làctics)
-
Coca de camagrocs, formatge escaldat de tomàquet i orenga, verduretes i pesto de ruca i anous (aquest plat conté al.lèrgens: làctics, ous, farina i fruits secs)
-
Foie micuit d’ànec de Girona amb tòfona, poma silvestre caramel.litzada i cítrics
Raviolis de pasta fresca de ceps fets a casa , farcits d’ànec amb peres amb crema de parmesà i pernil d’ànec curat (aquest plat conté al.lèrgens : làctics i gluten)
-
Arròs del Molí de Pals, amb pollastre ecològic de Vallcebre, bolets de Gósol, carxofa i safrà (mínim 2 persones) ( 20 minuts)