Entrants
L’ amanida Catalana: Amanida verda amb Embotits de la Comarca del Berguedà
Bullavesa de fredolics amb torradetes i allioli
Cassola de Pèsols negres de Ca l’Andreuet de Sorribes-Gósol
guisat amb sípia, calamar i cansalada cuita a baixa temperatura.Xató de muntanya, amb ventresca de tonyina, bacallà esqueixat, anxoves, oliva arbequina de Ca la Rat (Mercat del Ninot) i rovellons confitats amb salsa d’ametlles i avellanes.
Bombó de foie mi-cuit fet a casa amb Mango, vi dolç d’Orto (El Masroig) i pa d’anous i panses
Assortit de formatges artesanals de les valls de ramat propi amb textures i melmelades
La crema de carbassa i remolatxa amb crumble de festucs, hummus d’alberginia amb cua de llagostí fumada.(Plat adaptable per a vegetarians i vegans)
Caneló de pasta fresca farcit d’ànec i pollastre amb crema de tòfona
Els cargols al forn (a la llauna) amb salsa d’allioli i salsa de romesco