Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida
973 370 274
,
info@restaurantelforn.com
La Carta
Entrants
Plats cuinats
Carns a la brasa
Les postre d’en Quim
Menú degustació Hivern 2018
Contacte i Situació
Blog
Hostalatge
Predicció Meterològica
E
ntrants
Amanida tébia de brandada de bacallà, alvocat, olivada, vermuth artesà amb vinagreta de llima
Amanida catalana …
Sopa de ceba amb ou poché i torradeta de formatge (plat adaptable per a cel.liacs)
Cargols a la llauna amb salsa de romesco i allioi (conté fuits secs)
Crema de carxofa, farcellets de botifarra negra i cors de carxofa confitats (plat adaptable pera vegetarians) (aquest plat conté lactics)
Verdures a la brasa amb crema de coliflor, romesco i cruixent de parmesà (aquest plat conté fruits secs)
Raviolis de pasta fresca farcits de tòfona i salsa de ceps (conté lactics)
Arròs de bacallà, carxofes, espàrrecs verds i safrà (mínim 2 persones) (20minuts)
Foie curat a la sal amb poma caramel.litzada amb cruixent de cacau i briox de Calvados
Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida