Entrants

  • Amanida de “XATÓ de muntanya” d’escarola amb bunyol de calçot, romesco, tapenada d’anxova, bacallà , tronc de tonyina i olives arbequines

  • Amanida catalana

  • Sopa de brou amb galets i terrina de carn d’olla

  • Crema de carxofa, cors de carxofa confitats amb pols de pernil ibèric i xips de carxofa…(aquest plat conté làctics ) (adaptable per vegetarians i celíacs)

  • Cargols a la llauna amb salsa de romesco i allioli (conté fuits secs i làctics)

  • Coca de verdures amb formatge Gera (tipus raclette) de la Formatgeria Molí de Ger i falafel de pésol negre de Gosol amb salsa de iogurt (aquest plat conté làctics i sèsam)

    Arròs negre amb sípia i ceps, (mínim 2 persones) (20 minuts )

    Foie d’ànec de Girona curat a la sal amb pera caramel.litzada de Lleida amb toffe de gingebre i esfèric de yuzu

  • Entrants artesans variats de la casa per compartir ( Formatge artesà, foie ,embotit , falafel de pésol negre i croqueta casolans) ……(aconsellable compratir 2 pax.)

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida