Entrants

  • Amanida de xató de muntanya (escarola amb olives de kalamata, pernil d’ànec curat, vinagreta de romesco, bacallà esqueixat, tronc de bonitol, amb pilota de pésol negre de Gósol i vinagreta de romesco) (plat adaptable per a vegetarians, aquest plat conté fruits secs) 

  • Amanida catalana …

  • Crema de bolets amb cua de llagostí fumada i gelat “d’ajo blanco”(plat adaptable per a vegetarians, aquest plat conté fruits secs, làctics i marisc)

  • Cargols a la llauna amb salsa de romesco i allioi (conté fuits secs)

  • Coca de verdures amb camagrocs, formatge blau ceretà i allioli d’espígol

  • Arròs cremós de ceps………(mínim 2 persones, 20 minuts)

  • Caneló de pasta fresca tofonada farcit de carns d’aus i ceps amb
    crema de parmesà i toffee de foie…(conté làctics)

  • Paté de perdiu amb cruixent de mandarines i tatin de pomes

  • Foie curat a la sal amb pera caramel.litzada a la vainilla amb melmelada de figues i pa de nous

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida