Entrants

  • L’ Amanida Catalana. Amb embotits de la comarca

  • Els Cargols del Forn: a la llauna, amb romesco i allioli

  • La Crema: de remolatxa, fonoll i api amb ou de corral pochée, oli tofonat i dàtil

  • Raviolis fets a casa: tofonats, d’ànec de Girona amb peres llimoneres de Lleida, encenalls de pernil d´ ànec i acompanyats de crema de parmesà

  • L’Arròs: bomba extra de l´Estany de Pals amb calamar fresc, moixerons de
    temporada i perdiu

  • El Foie mi-cuit fet a casa: d´ànec de Girona amb poma caramel·litzada, vainilla i roses

  • L’Assortiment de Formatges: de la Formatgeria Serrat Gros de Josa de Cadí, de la Granja Bufulà, de Vallcebre i de la Formatgeria Vall de Maranges amb un maridatge de textures, del Mas d’Eroles de vaca

  • L’Amanida: tàrtar de tomàquet, favetes saltejades, espatlla ibèrica 100%  bellota de DOP. Jabugo, gelat de salmorejo, olives de Ca la Rat i vinagreta de llima i menta

  • L’Hort: amb les nostres verdures i hortalisses de cultiu ecològic amb hummus de pèsol negre de Gósol i romesco

  • Sopa vegetal: sopa d’alga wakame, fideus d’arròs, tofu i verdures ecològiques

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida