Entrants

  • L’ Amanida Catalana. Amb embotits de la comarca

  • Els Cargols del Forn: a la llauna, amb romesco i allioli

  • La Crema freda d’estiu: d’api-rave, llagostí marinat, caviar de llima i sorbet
    d’alfàbrega

  • Els Raviolis fets a casa: tofonats, d’ànec de Girona amb peres llimoneres de Lleida,
    encenalls de pernil d´ ànec i acompanyats de crema de parmesà

  • L’Arròs: negre, bomba extra de l´Estany de Pals. Amb sípia, calamar i cloïsses
    acompanyat d’un allioli de romaní

  • El Foie mi-cuit fet a casa: d´ànec de Girona acompanyat d´ albercocs al Calvados,
    sardines cítriques i cabell d’àngel

  • Foie micuit d’ànec de Girona amb pera al Calvados, i full de sardines
    fumades amb cabell d’àngel

    L’Assortiment de Formatges: del Molí de Ger i de la Formatgeria Serrat Gros de Josa
    de Cadí, i dels Formatges Cuirols, de la Nou del Berguedà. Amb un maridatge de
    textures

  • L’Amanida de contrastos: enciams de l’hort amanits amb una vinagreta de Pèsol
    negre de Gósol, tomàquet confitat amb sàlvia, magrana, falafels, bhaji de ceba de
    Figueres, i gelat de iogurt amb menta

  • L’Hort: amb les nostres verdures i hortalisses i un llit de terra

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida