Entrants

 

  • L’ amanida Catalana: Amanida verda amb Embotits de la Comarca del Berguedà

  • Bullavesa de fredolics amb torradetes i allioli

  • Cassola de Pèsols negres de Ca l’Andreuet de Sorribes-Gósol
    guisat amb sípia, calamar i cansalada cuita a baixa temperatura.

  • Xató de muntanya, amb ventresca de tonyina, bacallà esqueixat, anxoves, oliva arbequina de Ca la Rat (Mercat del Ninot) i rovellons confitats amb salsa d’ametlles i avellanes.

  • Bombó de foie mi-cuit fet a casa amb Mango, vi dolç d’Orto (El Masroig) i pa d’anous i panses

  • Assortit de formatges artesanals de les valls de ramat propi amb textures i melmelades

  • La crema de carbassa i remolatxa amb crumble de festucs, hummus d’alberginia amb cua de llagostí fumada.(Plat adaptable per a vegetarians i vegans)

  • Caneló de pasta fresca farcit d’ànec i pollastre amb crema de tòfona

  • Els cargols al forn (a la llauna) amb salsa d’allioli i salsa de romesco

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida