Entrants
L’ amanida Catalana: Amanida verda amb Embotits de la Comarca del Berguedà
Sopa de brou amb galets i pilotetes
Croquetes casolanes: de pollastre amb verdures, de Bacallà I de Ceps (6 unitats). (Maionesa de taronja, d’anou moscada i de tòfona)
Raviolis de pasta fresca tofonada farcits d’ànec amb peres, crema de parmesà i pernil d’anec curat
Coca de Samfaina, formatge Gera, olives de Ca la Rat, arengada fumada i pesto de pèsols.
Assortit de formatges artesanals de les valls de ramat propi amb textures i melmelades
La crema carxofa, amb cor de carxofa confitat, tofu guisadet amb espècies i oli de menta
Foie mi-cuit fet a casa, figues, crumble de festucs i taronja sanguina flambejat amb cointreau
Els cargols al forn (a la llauna) amb salsa d’allioli i salsa de romesco