Entrants

  • L’ Amanida Catalana. Amb embotits de la comarca

  • Amanida catalana (amanida verda amb embotits de la comarca)

  • Els Cargols del Forn: a la llauna, amb romesco i allioli

  • La Crema calenta de carxofes: amb els seus cors confitats, ou pochê i oli de tòfona

  • La Sopa de Pastor de xai i verduretes de temporada i de proximitat acompanyada
    de pa d’olives i mantega d’espígol i mostassa a l’antiga

  • Raviolis fets a casa: tofonats, d’ànec de Girona amb peres llimoneres de Lleida,
    encenalls de pernil d´ ànec i acompanyats de crema de parmesà

  • El Foie mi-cuit fet a casa: d´ànec de Girona acompanyat de taronja al Grand
    Marnier i pa d’espècies 

  • L’Amanida tèbia d’enciams amb farcellet de carbassó i brandada de bacallà, alvocat, vinagreta de sèsam i gelat de mel i mostassa

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida