Entrants

  • L’ amanida Catalana: Amanida verda amb Embotits de la Comarca del Berguedà

  • Caneló de pasta fresca farcit de carns d’aus i fetge d’ànec
    i crema de tòfona

  •  
  • Amanideta amb pastís de verdures, bolets formatge artesanal. Amanit amb una vinagreta suau de mel i mostassa

  •  
  • Tàrtar de tonyina Nikei amb brioix i maionesa de soja

  •  
  • Coca de Foie mi-cuit fet a casa amb poma caramel.litzada

  •  
  • Assortit de formatges artesanals
    de les valls de ramat propi amb textures i melmelades

  •  
  • La crema d’api- rave, amb ou potxat de corral i pera
    glassejada (Plat adaptable per a vegans)

  •  
  • Els cargols al forn (a la llauna) amb salsa d’allioli i salsa de romesco

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida