Entrants

  • Amanida tèbia d’enciams amb magret d’ànec curat, formatge de raclette i
    melmelada de figues, pinyons i gelat de mel i mostassa (aquest plat conté
    al.lèrgens: fruits secs i làctics)

  • Amanida catalana

  • Assortit de formatges artesans amb textures (aquest plat conté
    al.lèrgens: fruits secs i làctics)

  • Crema de verdures ecològiques i cors de carxofa confitats (aquest plat
    conté llet de coco i espècies)

  • Cargols a la llauna amb salsa de romesco i allioli (conté fruits secs)

  • Sopa de brou amb blat de moro escairat del berguedà ecològic i pilotetes
    (aquest plat conté al.lèrgens: ous ,farina i fruits secs)

  • Foie micuit d’ànec de Girona amb pera al Calvados, i full de sardines
    fumades amb cabell d’àngel

    Graellada de verdures amb salsa de romesco, sal volcànica i cruixent de
    carbassó (aquest plat conté al.lèrgens: fruits secs)

  •  Arròs de carxofes, calamar i gambes (mínim 2 persones) (20 minuts)
    (aquest plat conté marisc)

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida