Entrants

  • L’ Amanida Catalana. Amb embotits de la comarca

  • Els Cargols del Forn: a la llauna, amb romesco i allioli

  • La Crema: de ceps amb cua de llagostí fumada, cansalada i salicòrnia

  • El Caneló fet a casa: amb pasta fresca, farcit de pollastre ecològic de la Granja, Bufulà i ànec de Girona, amb de crema de parmesà i tòfona

  • L’Arròs: bomba extra de l´Estany de Pals cremós de ceps i foie

  • El Foie mi-cuit fet a casa: d´ànec de Girona amb mango, cacauets, i melmelada de taronja amarga

  • L’Assortiment de Formatges: de la Formatgeria Serrat Gros de Josa de Cadí, de la Granja Bufulà, de Vallcebre i de la Formatgeria Mas d'Eroles amb un maridatge de textures

  • L’Amanida: tèbia d’enciams, sardines marinades, farcell de carbassa de bolets,
    magrana, bolets confitats, olives de Ca la Rat i oli de mel de Gósol amb romaní

  • El tàrtar de tonyina : brioche de tonyina bluefin, wakame i alvocat

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida