Entrants

  • L’ amanida Catalana: Amanida verda amb Embotits de la Comarca del Berguedà

  •  
  • Sopa de brou amb galets i pilotetes

  •  
  • Croquetes casolanes: de pollastre amb verdures, de Bacallà I de Ceps (6 unitats). (Maionesa de taronja, d’anou moscada i de tòfona) 

  •  
  • Raviolis de pasta fresca tofonada farcits d’ànec amb peres, crema de parmesà i pernil d’anec curat

  •  
  • Coca de Samfaina, formatge Gera, olives de Ca la Rat, arengada fumada i pesto de pèsols.

  •  
  • Assortit de formatges artesanals de les valls de ramat propi amb textures i melmelades

  • La crema carxofa, amb cor de carxofa confitat,  tofu guisadet amb espècies i oli de menta

  •  
  • Foie mi-cuit fet a casa, figues, crumble de festucs i taronja sanguina flambejat amb cointreau

  •  
  • Els cargols al forn (a la llauna) amb salsa d’allioli i salsa de romesco

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida