L’Amanida tèbia d’enciams amb farcellet de carbassó i brandada de bacallà, alvocat, vinagreta de sèsam i gelat de mel i mostassa
Amanida catalana (amanida verda amb embotits de la comarca)
Els Cargols del Forn: a la llauna, amb romesco i allioli
La Crema calenta de carxofes: amb els seus cors confitats, ou pochê i oli de tòfona
Cargols a la llauna amb salsa de romesco i allioli (aquest plat conté al.lèrgens : fruits secs i làctics)
La Sopa de Pastor de xai i verduretes de temporada i de proximitat acompanyada de pa d’olives i mantega d’espígol i mostassa a l’antiga
Raviolis fets a casa: tofonats, d’ànec de Girona amb peres llimoneres de Lleida, encenalls de pernil d´ ànec i acompanyats de crema de parmesà
Raviolis de pasta fresca de ceps fets a casa , farcits d’ànec amb peres amb crema de parmesà i pernil d’ànec curat (aquest plat conté al.lèrgens : làctics i gluten)
El Foie mi-cuit fet a casa: d´ànec de Girona acompanyat de taronja al Grand Marnier i pa d’espècies