Entrants

Ravioli de pasta fresca farcit d’ànec amb peres amb salsa de tòfona negra

Quiche de verdures amb pasta de full i formatge puigpedrós de Ger de Cerdanya

Foie curat a la sal, poma, pa de panses i salsa toffe

Crema de carxofes, cors confitats i bunyols de botifarra negra amb oli de safrà

Terrina d’escudella i carn d’olla amb el seu brou i galets

Amanida d’enciams amb carpaccio de vedella, favetes saltejades amb pinyons , tomàquet sec i vinagreta degi ngebre i mel

Cargols a la llauna amb allioli i salsa de romesco

Amanida catalana 

Arròs de sípia, pollastre de pagès i carxofes

Carns a la brasa

Xai del berguedà a la brasa

Entrecot de vedella del berguedà a la brasa

Tastet blanc i botifarra negra a la brasa

Magret d’ànec de Girona a la brasa amb guarnició

Conill (1/2 peça) a la brasa

Magret d’ànec amb foie i reducció de Pedro Ximenez.

Plats Guisats

Civet de porc senglar amb tubèrculs i comí.

Peus de porc guisats amb ceps (recepta del Ton)

Conill guisat amb cargols i allioli de codonys

Llom de bacallà amb crema de pebrot del piquillo sobre terrina de patata amb sobrassada i fruits secs torrats

Les postres del Quim

Crema catalana

Marquesa de xocolata i crema de mascarpone i Maria Lluïsa infusionada

Cafè gourmet

Pastís de formatge fresc invertit amb fruites
vermelles i galeta

Postre de tres sorbets: (mojito, taronja amb pastanaga, mel de Gósol amb sake de Tuixent)

Coulant de xocolata negra amb gelat de vainilla de
Madagascar

Sopa de xocolata negra amb gelat de farigola de Gósol, oli verge arbequina l’estornell i sal d’Eivissa

Founde de xocolata amb fruites naturals  (mínim 2 persones) Preu per persona

Gelats artesans de: Nata, vainilla, llimona, maduixa, xocolata

Imatges del restaurant