Entrants

Amanida de xató de muntanya (escarola amb olives de kalamata, pernil d’ànec curat, vinagreta de romesco, bacallà esqueixat, tronc de bonitol, amb pilota de pésol negre de Gósol i vinagreta de romesco) (plat adaptable per a vegetarians, aquest plat conté fruits secs)

Amanida catalana …

Crema de bolets amb cua de llagostí fumada i gelat “d’ajo blanco”(plat adaptable per a vegetarians, aquest plat conté fruits secs, làctics i marisc)

Cargols a la llauna amb salsa de romesco i allioli (conté fruits secs)

Foe d’ànec de Girona curat a la sal amb violetes, briox de Calvados i esfèric de Mango

Cargols a la llauna amb salsa de romesco i allioi (conté fuits secs)

Coca de verdures amb camagrocs, formatge blau ceretà i allioli d’espígol

Arròs cremós de ceps………(mínim 2 persones, 20 minuts)

Caneló de pasta fresca tofonada farcit de carns d’aus i ceps amb
crema de parmesà i toffee de foie…(conté làctics)

Paté de perdiu amb cruixent de mandarines i tatin de pomes

Foie curat a la sal amb pera caramel.litzada a la vainilla amb melmelada de figues i pa de nous

Carns a la brasa

Xai del berguedà a la brasa

Entrecot de vedella del berguedà a la brasa

Tastet blanc i botifarra negra a la brasa

Magret d’ànec de Girona a la brasa amb guarnició

Conill (1/2 peça) a la brasa

Magret d’ànec de Girona a la brasa amb foie i reducció de Pedro Ximenez.

Plats cuinats

Peus de porc guisats amb ceps (recepta del Ton)

Mar i muntanya “Cassola de pollastre de pagès, sípia fresca,llenegues i rovellons”

Terrina de garrí amb cremós de Carbassa i esfèric de cítrics

Hamburguesa de vedella amb ceba dolça, patates violette i salsa de foie

Bacallà confitat amb emmascarat de trunfos de Gósol i bolets , crema de formatge blau de Ger de Cerdanya i taronja confitada

Les postres del Quim

Crema catalana

Milfulls amb escuma de iogurt, sopeta de rossinyols i maduixots

Cúpula de xocolata negra amb gelat de ceps a la brasa i safrà

1/2 assortit de formatges de cabra i vaca artesanals del pirineu català amb textures i melmelades

Tartaleta de crema de llimona amb fruites i sorbet de pinya i coco

Coulant de xocolata acompanyat de gelat de menta

Sopa de xocolata negra amb gelat de farigola, sal del delta de l’Ebre i oli d’oliva verge

Foundue de xocolata amb fruites naturals  (mínim 2 persones)

Cafè gourmet (cafè acompanyat de petit fours )

Gelats fets a casa de: Maduixa, xocolata, nata, vainilla, canyella, llimona, pinya i coco, farigola, ceps.

Imatges del restaurant