Menú degustació del bolet

La nostra proposta és oferir diferents menús perquè puguin degustar la cuina del Restaurant El Forn.
Se serviran sempre en taula completa. Els plats poden variar segons el mercat.

 

Eclair de foie micuit amb cabell d’àngel, flamejat amb licor de taronja i toffe de múrgoles

 

Crema de bolets amb cues de llagostí fumades amb fusta de pomera, emulsió de salicòrnia i oli de gamba

 

Amanida d’enciams amb llamàntol, rossinyols, cecina poma verda amb vinagreta de cítrics

 


Coca de romaní, camagrocs, olives de Ca la Rat, tomàquet sec, tàperes amb formatge de cabra de la Bauma

 


Mandonguilles d’ànec amb peres, llenegues amb vi de Banyuls

 

Bosc de tardor de textures de xocolata i bolets

 

60€ per persona (inclòs pa, aigua) El menú pot variar segons la disponibilitat dels bolets

 

Pregunteu per l’opció de maridatge de vins: 20€/persona

Opció: taula de formatges artesans de les valls de ramat propi amb textures (suplement de 9€ per persona)

El menú degustació es servirà per taules senceres i no se serveix per compartir

 

El Menú degustació inclou tots els plats especificats, en cas d’al.lèrgies és important que ho facin saber a les cambreres.

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida