Entrants
L’amanida Catalana, amanida amb embotits de la comarca del Berguedà
Crema de bolets , cues de llagostí fumades i emulsió de salicòrnia
Raviolis de pasta fresca tofonada farcits d’ànec amb peres i crema de parmesà
Amanida tèbia d’enciams amb llamàntol , cecina, rossinyols, poma acida, olives de Ca la Rat amb vinagreta de cítrics
Éclair de Foie Mi-Cuit amb cabell d’àngel i toffe de múrgoles
Flambejat amb Grand MarnierAssortit de Formatges Artesanals del Pre-pirineu
De les valls de ramat propi amb textures i melmelades.Plat d’espatlla D.O. 100 % Jabugo de gla
Miscel·lània d’Entrants
Pa de coca amb tomàquet, espatlla D.O. “Jabugo”, hummus de pésol negre,
croqueta de xai, bull blanc i Gilda de (Ca la Rat) del Mercat del Ninot
La Coca de romaní amb Camagrocs, olives, tomàquet sec, tàpares, olives amb formatge de cabra pasteuritzat Lo Carrat
Els cargols al forn (a la llauna) amb salsa d’allioli i salsa de romesco
