Entrants

  • L’amanida Catalana, amanida amb embotits de la comarca del Berguedà

  •  
  • Crema de bolets , cues de llagostí fumades i emulsió de salicòrnia

  •  
  • Raviolis de pasta fresca tofonada farcits d’ànec amb peres i crema de parmesà

  •  
  • Amanida tèbia d’enciams amb llamàntol , cecina, rossinyols, poma acida, olives de Ca la Rat amb vinagreta de cítrics

  •  
  • Éclair de Foie Mi-Cuit amb cabell d’àngel i toffe de múrgoles
    Flambejat amb Grand Marnier

  •  
  • Assortit de Formatges Artesanals del Pre-pirineu
    De les valls de ramat propi amb textures i melmelades.

  •  
  • Plat d’espatlla D.O. 100 % Jabugo de gla

  •  
  • Miscel·lània d’Entrants
    Pa de coca amb tomàquet, espatlla D.O. “Jabugo”, hummus de pésol negre,
    croqueta de xai, bull blanc i Gilda de (Ca la Rat) del Mercat del Ninot

  •  
  • La Coca de romaní amb Camagrocs, olives, tomàquet sec, tàpares, olives amb formatge de cabra pasteuritzat Lo Carrat

  •  
  • Els cargols al forn (a la llauna) amb salsa d’allioli i salsa de romesco

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida