Entrants

  • L’amanida Catalana, amanida amb embotits de la comarca del Berguedà

  •  
  • Crema freda d’api amb poma i pebrot verd
    Amb tomàquets cherri confitats i nous garrapinyades.

  •  
  • Amanida tèbia d’enciams amb porros confitats i endívies a la brasa amb formatge fresc, olives de Ca la Rat (Mercat del Ninot) i romesco blanc

  •  
  • Miscel·lània d’Entrants
    Pa de coca amb tomàquet, espatlla D.O. “Jabugo”, hummus de pésol negre, croqueta de xai, pa de fetge i Gilda de (Ca la Rat) del Mercat del Ninot.

  • Foie Mi-Cuit fet a casa
    Amb brioche tofonat i tatin de poma i roses

  •  
  • Assortit de Formatges Artesanals
    De les valls de ramat propi amb textures i melmelades.

  •  
  • Plat d’espatlla D.O. Jabugo de gla

  •  
  • Raviolis de pasta fresca tofonada
    Farcits d’ànec amb peres i crema de parmesà

  •  
  • Els cargols al forn (a la llauna) amb salsa d’allioli i salsa de romesco

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida