Entrants
L’amanida Catalana, amanida amb embotits de la comarca del Berguedà
Crema freda d’api amb poma i pebrot verd
Amb tomàquets cherri confitats i nous garrapinyades.Amanida tèbia d’enciams amb porros confitats i endívies a la brasa amb formatge fresc, olives de Ca la Rat (Mercat del Ninot) i romesco blanc
Miscel·lània d’Entrants
Pa de coca amb tomàquet, espatlla D.O. “Jabugo”, hummus de pésol negre, croqueta de xai, pa de fetge i Gilda de (Ca la Rat) del Mercat del Ninot.Foie Mi-Cuit fet a casa
Amb brioche tofonat i tatin de poma i rosesAssortit de Formatges Artesanals
De les valls de ramat propi amb textures i melmelades.Plat d’espatlla D.O. Jabugo de gla
Raviolis de pasta fresca tofonada
Farcits d’ànec amb peres i crema de parmesàEls cargols al forn (a la llauna) amb salsa d’allioli i salsa de romesco