Menú degustació
La nostra proposta és oferir diferents menús perquè puguin degustar la cuina del Restaurant El Forn.
Se serviran sempre en taula completa. Els plats poden variar segons el mercat.
Crema d’Api-rave
Crema d’Api-rave amb formatge cremós de la Bauma amb cardamom i Oli de tòfona
Amanida de contrastos
Amanida amb hummus de pèsols negres, falafel de remolatxa i flamet de flors tot
amanit amb una vinagreta d’espígol
El nostre foie
Foie mi-cuit fet a casa amb figues cramble de fastucs i taronja sanguina, flambejat
amb licor de taronja
——-
Els raviolis
Raviolis de pasta fresca tofonada farcits d’ànec amb peres amb crema de parmesà
El melós de vedella
Melós de vedella guisadet amb vi negre, cremós de naps i Préssec amb saüc
——-
Tàrtar de maduixes i ratafia
Tartar de maduixes amb ratafia, fruita de la passió i xips de gengebre
La sopa de la casa
Sopa de xocolata amb gelat de farigola de Gósol, oli verge d’oliva i flor de sal
del Delta de l’Ebre
60€ per persona (inclòs pa de coca de Ca l’Agustí, aigua)
Pregunteu per l’opció de maridatge de vins: 15€/ persona