La nostra proposta és oferir diferents menús perquè puguin degustar la cuina del Restaurant El Forn. Se serviran sempre en taula completa. Els plats poden variar segons el mercat.
La crema carxofa, amb cor de carxofa confitat, tofu guisadet amb espècies i oli de menta
Foie mi-cuit fet a casa, figues, crumble de festucs i taronja sanguina flambejat amb cointreau
Raviolis de pasta fresca tofonada farcits d’ànec amb peres, crema de parmesà i pernil d’anec curat
Llom de bacallà amb cremós d’espinacs i alls amb cruixent de col Kale i escuma de coliflor
El magret d’ànec de Girona amb crema de múrgoles
Cafè Gourmet (Degustació de petits dolços acompanyats de cafè o tallat)
60€ per persona (inclòs pa, aigua)
Es serveix a la taula sencera. S’admeten canvis, només per taules senceres. El menú degustació no inclou begudes
El Menú degustació inclou tots els plats especificats, en cas d’al.lèrgies és important que ho facin saber a les cambreres.