Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida
973 370 274
,
info@restaurantelforn.cat
La Carta
Entrants
Plats cuinats
Carns a la brasa
Les postre d’en Quim
Menú degustació de Tardor 2020 (Menú del bolet)
La terra, la casa i la cuina
Contacte i Situació
Hostalatge
Predicció Meterològica
Plats cuinats
Peus de porc guisats amb ceps (recepta del Ton)
Rodó de vedella del berguedà guisada amb bolets (recepta de plat
tradicional català) (conté fruits secs)
Llom de bacallà amb tomàquet, panses i pinyons, ceba dolça i espinacs
Cassola de sípia bruta, pèsols negres de Gósol, rossinyols i espígol (aquest
plat conté al.lèrgens: marisc)
Llom de salmó fumat a casa amb fusta d’avet, crema lleugera de coliflor
tofonada, búlgur ecològic , llima i salicornia
Avís Legal i Política de Privacitat
Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida