Entrants
L’ amanida Catalana: Amanida verda amb Embotits de la Comarca del Berguedà
Tàrtar de tomàquet marinat, espatlla D.O.Jabugo gelat de salmorejo, olives de Kalamata de Ca la Rat (mercat del Ninot) i pesto de festucs i menta
Raviolis de pasta fresca tofonada farcits d’ànec amb peres i crema de parmesà
Amanida de contrastos, enciams, hummus d’Skyr, cogombrets, coliflor i remolatxa agredolços, anacards garrapinyats i vinagreta
de mel i mostassa. (Plat adaptable per a vegans)Foie mi-cuit fet a casa. Amb gelée de roses, vermut de Reus i sèsam.
Assortit de formatges artesanals de les valls de ramat propi amb textures i melmelades
La crema de carbassa, remolatxa i sàlvia
amb poma rostida al Calvados i Formatge Blau del Molí de Ger
(Plat adaptable per a vegans)Els cargols al forn (a la llauna) amb salsa d’allioli i salsa de romesco