Entrants
-
L’ amanida Catalana: Amanida verda amb Embotits de la Comarca del Berguedà
-
Amanida de contrastos: Amanida amb hummus de pèsols negres, falafel de remolatxa i flamet de flors, tot amanit amb una vinagreta d’espígol
-
Els raviolis: Raviolis de pasta fresca tofonada farcits d’ànec amb peres amb crema de parmesà
-
Miscel·lània d’entrants de la casa: Pa de coca amb tomaquet espatlla “D.O. Jabugo”, pa de fetge, croqueta de bacallà, croqueta de Xai, i Gilda de “Ca la Rat” amb cosetes
-
El nostre Tàrtar: Tàrtar de tomàquet confitat, espatlla de pernil D.O. Jabugo, gelat de Salmorejo i vinagreta de mango
-
Crema d’Api-rave amb formatge cremós de la Bauma amb cardamom i Oli de tòfona
-
Formatges de la terra: Assortit de formatges artesanals de les valls de ramat propi amb textures i melmelades
-
Foie mi-cuit fet a casa, figues, crumble de festucs i taronja sanguina flambejat amb cointreau
-
Els cargols al forn (a la llauna) amb salsa d’allioli i salsa de romesco