Entrants

  • L’ amanida Catalana: Amanida verda amb Embotits de la Comarca del Berguedà

  •  
  • Tàrtar de tomàquet marinat, espatlla D.O.Jabugo gelat de salmorejo, olives de Kalamata de Ca la Rat (mercat del Ninot) i pesto de festucs i menta

     

  • Raviolis de pasta fresca tofonada farcits d’ànec amb peres i crema de parmesà

  •  
  • Amanida de contrastos, enciams, hummus d’Skyr, cogombrets, coliflor i remolatxa agredolços, anacards garrapinyats i vinagreta
    de mel i mostassa. (Plat adaptable per a vegans)

  •  
  • Foie mi-cuit fet a casa. Amb gelée de roses, vermut de Reus i sèsam.

  •  
  • Assortit de formatges artesanals de les valls de ramat propi amb textures i melmelades

  •  
  • La crema de carbassa, remolatxa i sàlvia
    amb poma rostida al Calvados i Formatge Blau del Molí de Ger
    (Plat adaptable per a vegans)

  •  
  • Els cargols al forn (a la llauna) amb salsa d’allioli i salsa de romesco

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida