Entrants
L’amanida Catalana d’enciam, tomàquet, espàrrec, ceba, pastanaga i olives amb Embotits de laComarca del Berguedà
L’amanida tèbia d’enciams amb farcellet de formatge Gera del Molí de Ger, taronja amarga, pernil D.O.Jabugo , olives de Ca la Rat, i vinagreta de mostassa
El foie fet a casa Curat a la sal amb vermuth de Capçanes i pastisset de cabell d’àngel i poma
Assortit de formatges artesanals de les valls de ramat propi amb textures
La crema de carxofes els seus cors confitats, ou de Corral pochê cruixent i bunyol de botifarra negra del Berguedà.
Els raviolis fets a casa tofonats i farcits d’ànec amb peres amb pernil d’ànec curat i crema de parmesà
L’arròs negre de sípia amb galeres i allioli de safrà
( 20 minuts /per a 2 persones mínim)Els cargols al forn (a la llauna) amb salsa d’allioli i salsa de romesco
Brou de Nadal . Terrina de carn d’olla amb blat de moro escairat del berguedà