Menú degustació

La nostra proposta és oferir diferents menús perquè puguin degustar la cuina del Restaurant El Forn.
Se serviran sempre en taula completa. Els plats poden variar segons el mercat.

 

Crema freda d’api amb poma i pebrot verd.
Amb tomàquets cherri confitats I nous garrapinyades.

 

Foie Mi-Cuit fet a casa.
Amb brioche tofonat i tatin de poma i roses

 

Raviolis de pasta fresca tofonada farcits d’ànec amb peres i crema de parmesà

 


El llom de bacallà confitat amb Vichyssoise de fonoll i espaguetis vegetals i aire de piparres.

 


Terrina de melós de vedella, amb formatge Gera del Molí de Ger amb crema de naps i saüc

 

Magret d’ànec de Girona amb salsa de múrgoles

 

Cafè gourmet
(Degustació de petits dolços acompanyant el cafè o tallat)

60€ per persona (inclòs pa, aigua)

Pregunteu per l’opció de maridatge de vins: 20€/persona

Opció: taula de formatges artesans de les valls de ramat propi amb textures (suplement de 9€ per persona)

El menú degustació es servirà per taules enceres i no se serveix per compartir

 

El Menú degustació inclou tots els plats especificats, en cas d’al.lèrgies és important que ho facin saber a les cambreres.

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida