Menú degustació
La nostra proposta és oferir diferents menús perquè puguin degustar la cuina del Restaurant El Forn.
Se serviran sempre en taula completa. Els plats poden variar segons el mercat.
Crema freda d’api amb poma i pebrot verd.
Amb tomàquets cherri confitats I nous garrapinyades.
Foie Mi-Cuit fet a casa.
Amb brioche tofonat i tatin de poma i roses
Raviolis de pasta fresca tofonada farcits d’ànec amb peres i crema de parmesà
El llom de bacallà confitat amb Vichyssoise de fonoll i espaguetis vegetals i aire de piparres.
Terrina de melós de vedella, amb formatge Gera del Molí de Ger amb crema de naps i saüc
Magret d’ànec de Girona amb salsa de múrgoles
Cafè gourmet
(Degustació de petits dolços acompanyant el cafè o tallat)
60€ per persona (inclòs pa, aigua)
Pregunteu per l’opció de maridatge de vins: 20€/persona
Opció: taula de formatges artesans de les valls de ramat propi amb textures (suplement de 9€ per persona)