Menú degustació Tardor 2020
La nostra proposta és oferir diferents menús perquè puguin degustar la cuina del Restaurant El Forn.
Se serviran sempre en taula completa. Els plats poden variar segons el mercat.
Crema de ceps amb ou pochê tofonat , encenalls de foie i sàlvia
Raviolis de pasta fresca de ceps fets a casa , farcits d’ànec amb
peres amb crema de parmesà i pernil d’ànec curat
Amanida tèbia de tardor d’enciams, Samousa de pollastre ecològic de
la Granja Bufulà, Gyoza de bolets, magrana, gelat de mel i mostassa i
vinagreta de cítrics amb olives negres de Ca La Rat (Mercat del
Ninot)
Coca de camagrocs, formatge escaldat de tomàquet i orenga,
verduretes i pesto de ruca i anous
Arròs del Molí de Pals, amb pollastre ecològic de Vallcebre, bolets de
Gósol, carxofa i safrà
Cassola de sípia bruta, pèsols negres de Gósol, rossinyols i espígol.
i per acabar;…
Bosc gosolà (Postre de diferents textures , bolets i xocolata)
PREU DEL MENÚ DEGUSTACIÓ: 50 € (IVA INCLÒS) Inclou una copa de vi Abadal Cabernet Franc i una copa de cava
Rovellats Brut Natural
En cas d’al.lèrgies agrairíem que ens ho fessin saber
NO ES SERVEIXEN MENÚS COMPARTITS.