Menú degustació Tardor 2020

La nostra proposta és oferir diferents menús perquè puguin degustar la cuina del Restaurant El Forn.
Se serviran sempre en taula completa. Els plats poden variar segons el mercat.

Crema de ceps amb ou pochê tofonat , encenalls de foie i sàlvia

Raviolis de pasta fresca de ceps fets a casa , farcits d’ànec amb
peres amb crema de parmesà i pernil d’ànec curat

Amanida tèbia de tardor d’enciams, Samousa de pollastre ecològic de
la Granja Bufulà, Gyoza de bolets, magrana, gelat de mel i mostassa i
vinagreta de cítrics amb olives negres de Ca La Rat (Mercat del
Ninot)

Coca de camagrocs, formatge escaldat de tomàquet i orenga,
verduretes i pesto de ruca i anous

Arròs del Molí de Pals, amb pollastre ecològic de Vallcebre, bolets de
Gósol, carxofa i safrà

Cassola de sípia bruta, pèsols negres de Gósol, rossinyols i espígol.
i per acabar;…

Bosc gosolà (Postre de diferents textures , bolets i xocolata)

 

PREU DEL MENÚ DEGUSTACIÓ: 50 € (IVA INCLÒS)  Inclou una copa de vi Abadal Cabernet Franc i una copa de cava
Rovellats Brut Natural

En cas d’al.lèrgies agrairíem que ens ho fessin saber 

 

NO ES SERVEIXEN MENÚS COMPARTITS.

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida