Menú degustació Primavera 2020

La nostra proposta és oferir diferents menús perquè puguin degustar la cuina del Restaurant El Forn.
Se serviran sempre en taula completa. Els plats poden variar segons el mercat.

El Foie mi-cuit fet a casa: d´ànec de Girona acompanyat d´ albercocs al Calvados,
sardines cítriques i cabell d’àngel

La Crema freda d’estiu: d’api-rave, llagostí marinat, caviar de llima i sorbet
d’alfàbrega

El Tàrtar llunyà: de tonyina vermella, amb una maonesa de Wasabi, cruixent de
gingebre i sorbet de yuzu

ls Raviolis fets a casa: tofonats, d’ànec de Girona amb peres llimoneres de Lleida,
encenalls pernil ànec, acompanyats de crema de parmesà

Xai al Forn cuit a baixa temperatura amb un farcell de mongetes de l´hort

Cafè Gourmand: un tast de les nostres postres, perfecte per assaborir-les amb un
bon cafè

 

PREU DEL MENÚ DEGUSTACIÓ: 50 € (IVA INCLÒS)

(Menú degustació servit per a taules senceres. S’admeten canvis, només per taules senceres.
Preu: 50,00 €)

Maridatge de Vins
Cava Rovellats (D.O. Penedès), Brut Nature
Llavors (D.O.Empordà), Celler la Vinyeta.
Seda Líquida, Sake de Tuixent
Vi dolç d’Orto (D.O. Montsant)
15€ per persona

En cas d’al.lèrgies agrairíem que ens ho fessin saber 

 

NO ES SERVEIXEN MENÚS COMPARTITS.

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida