Menú degustació Hivern 2018

La nostra proposta és oferir diferents menús perquè puguin degustar la cuina del Restaurant El Forn.
Se serviran sempre en taula completa. Els plats poden variar segons el mercat.

Crema de ceps amb cua de llagostí fumada arrebossada amb panko i caviar de ceps

Amanida tèbia d’enciams amb perdiu escabetxada, taronja confitada, bolets saltejats i gelée d’api

Coca de verdures i bolets, allioli de poma i botifarra de perol

Caneló de pasta fresca tofonada farcit de carns de rostit amb crema de parmesà i toffe de foie

Turbot al forn acompanyat de blat forment amb verduretes ecològiques, tòfona i hummus d’oliva

Bosc gosolà (Postre de textures de xocolata i bolets)

Gelats de ceps amb xocolata calenta i taronja confitada 

 

PREU DEL MENÚ DEGUSTACIÓ: 50 € (IVA INCLÒS)

(Menú degustació servit per a taules senceres,
Preu: 50,00 €)

En cas d’al.lèrgies agrairíem que ens ho fessin saber 

 

NO ES SERVEIXEN MENÚS COMPARTITS.

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida