Menú degustació de primavera 2017

Amanida d’enciams amanits amb gingebre i mel, tomàquet sec i favetes saltejades amb pinyons i un carpaccio de vedella

Crema de carxofes, cors confitats i bunyols de botifarra negra amb oli de safrà

Foie curat a la sal, poma de tatín, pa de panses i salsa toffee

Raviolis de pasta fresca farcits d’ànec amb peres acompanyats de salsa de tòfona negra


Bacallà confitat sobre sobrassada i patata amb mel acompanyat d’una crema del “piquillo” i Duqqa

Magret d’ànec de Girona amb foie i reducció de “Pedro Ximénez”


Postre de tres sorbets (mojito, taronja amb pastanaga, mel de Gósol amb Sake de Tuixent) amb una galeta de sèsam

Cafè gourmet

PREU DEL MENÚ DEGUSTACIÓ: 45 € (IVA INCLÒS)(inclòs l’aigua i el pa).

NOTA: NOMÉS ES SERVIRÀ EL MENÚ PER TAULES SENCERES

NO ES SERVEIXEN MENÚS COMPARTITS.