Menú degustació Hivern 2018

La nostra proposta és oferir diferents menús perquè puguin degustar la cuina del Restaurant El Forn.
Se serviran sempre en taula completa. Els plats poden variar segons el mercat.

Foie gras d’ànec curat a la sal , cacau amarg,
remolatxa i pa d’espècies

Amanida d’enciams i cruditées amb farcellet de
carpaccio de vedella , mató i tomàquet sec i gelat de
mel i mostassa

Turbot al forn amb arròs de tinta de sípia i espinacs
saltats

Cuixa d’Ànec de Girona guisada en dues coccions
amb pera al Calvados i cremós de carbassa

Postre d’escuma de crema catalana amb gelat de
yuzu amb gelée d’herbes del Pedraforca

Sablée de xocolata, mousse de praliné i cremós de
plàtan

 

 

PREU DEL MENÚ DEGUSTACIÓ: 50 € (IVA INCLÒS)(inclòs l’aigua i el pa).

Meridatge de 3 vins: 15,00€ per persona.

En cas d’al.lèrgies agrairíem que ens ho fessin saber 

 

NO ES SERVEIXEN MENÚS COMPARTITS.

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida