Menú degustació Hivern 2020

La nostra proposta és oferir diferents menús perquè puguin degustar la cuina del Restaurant El Forn.
Se serviran sempre en taula completa. Els plats poden variar segons el mercat.

Foie micuit d’ànec de Girona amb pera al Calvados, i full de sardines fumades amb cabell d’àngel.

Crema de verdures ecològiques i cors de carxofa confitats.

Arròs de carxofes, calamar i gambes.

Melós de vedella guisades amb vi ranci amb formatge Puigpedrós de la Formatgeria Molí de Ger i parmentière de calçots

Bacallà confitat, moniato, civada i verduretes amb maionesa de nyora

Sorbet de Yuzu, escuma de crema catalana i maduixes amb Pedro Ximenez

Cafè gourmand (cafè sol acompanyant petit fours)

 

PREU DEL MENÚ DEGUSTACIÓ: 50 € (IVA INCLÒS)

(Menú degustació servit per a taules senceres,
Preu: 50,00 €)

En cas d’al.lèrgies agrairíem que ens ho fessin saber 

 

NO ES SERVEIXEN MENÚS COMPARTITS.

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida