Menú degustació Hivern 2018

Foie curat a la sal amb poma caramel.litzada amb cruixent de cacau i
brioix de Calvados

Crema de carxofa, farcellets de botifarra negra i cors de carxofa confitats
… (plat adaptable per a vegetarians )(aquest plat conté làctics )

Raviolis de pasta fresca farcits de tòfona i salsa de ceps…(conté làctics).

Hamburguesa de vedella amb ceba dolça, i salsa de formatges artesanals

Llom de bacallà confitat amb tomàquet reduït, sobrassada, espinacs i allioli
de mel de Gósol

Cafè “gourmet” Cafè acompanyat dels seus “petit fours”( Assortiment de
petits postres artesanals)

 

PREU DEL MENÚ DEGUSTACIÓ: 48 € (IVA INCLÒS)(inclòs l’aigua i el pa).

Meridatge de 3 vins: 18,00€ per persona.

NOTA: NOMÉS ES SERVIRÀ EL MENÚ PER TAULES SENCERES

NO ES SERVEIXEN MENÚS COMPARTITS.

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida