Menú degustació Hivern 2018

La nostra proposta és oferir diferents menús perquè puguin degustar la cuina del Restaurant El Forn.
Se serviran sempre en taula completa. Els plats poden variar segons el mercat.

Emulsió de patata amb espinacs saltejats i tomàquet sec amb cansalada cuita a baixa
temperatura i sucre herbari.(conté làctics)

Tàrtar de tomàquet, sardina fumada, pesto d’algues i gelat balsàmic (Conté fruits secs i làctics)

Caneló de foie de Girona curat a la sal, vainilla, pinya caramel.litzada i torradeta de pa de panses amb reducció de Ratafia (Conté fruits secs)

Corball, cremós de pèsols i escaldat d’alls tendres

Magret d’ànec de Girona amb salsa de maduixes i tatin de poma de Lleida

Copa de fruites naturals marinades amb cava rosat i escuma d’espígol

Bosc de xocolata (textures)

PREU DEL MENÚ DEGUSTACIÓ: 48 € (IVA INCLÒS)(inclòs l’aigua i el pa).

Meridatge de 3 vins: 18,00€ per persona.

NO ES SERVEIXEN MENÚS COMPARTITS.


Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida