Menú degustació del bolet (Tardor 2018)

La nostra proposta és oferir diferents menús perquè puguin degustar la cuina del Restaurant El Forn.
Se serviran sempre en taula completa. Els plats poden variar segons el mercat.

Pastisset de bolets amb col arrissada i marinada

Crema de ceps amb cua fumada i cruixent de llagostí amb la seva reducció i fonoll

Coca de verduretes amb bolets, allioli de codony i formatge ceretà

Amanida d’enciams, bolets confitats, magret d’ànec de Girona curat a casa, tomàquet confitat amb farigola de Gósol i tapenade

Caneló de pasta fresca tofonada farcit de rostit amb crema de ceps.

Cassoleta de rodó de pollastre de corral del Berguedà farcit de bolets

Mojito de préssec amb ceps

Trufa de xocolata amb tòfona

PREU DEL MENÚ DEGUSTACIÓ: 50 € (IVA INCLÒS)(inclòs l’aigua i el pa).

Meridatge de 3 vins: 18,00€ per persona.

NO ES SERVEIXEN MENÚS COMPARTITS.


Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida